söndag 28 december 2008

Vi älskar premiärer!

Kommunikation är så roligt! Färg och form liksaå! Nu startar vi vår blogg REDIG REBELL TM där vi kommer att lägga ut bilder, kunskap och funderingar om kommunikation i meningen av marknadskommunikation som marknadsföring, media och PR.

Vi tror på idén med generös inställning med kunskap. Att vara förtänkt. Och tillformulerat se framåt, se möjligheter. Generös inställning till livet så att man skickar vidare bra saker i olika kommunikationskanaler. Enkelt och tydligt på nätet med interaktiv media. Webb 2.0 som vi lär oss mer om allteftersom.

Som företagare behöver man kunskap om mycket mer än sitt ämne (Kommunikation & Utveckling) och personliga egenskaper för att lyckas i längden. En del kan vi själva, en del lämnar vi bort (tack för att det finns revisorer) och annat lär vi oss mer och mer om. Learning by doing. Marknadskommunikation är ett sådant område som vi tycker om att prova oss fram i med lust och intresse. Där är vi självlärda med input från duktiga människor genom böcker, media och möten mm.

Inspiration till bloggen får vi när vi hittar guldkorn i vårt eget arbete, i IRL och i cyber space. Dem kommer vi att visa här i en anda av transparens och med dialogvilja.

REDIG REBELLTM hälsningar Maria & Henna på MIKU

PS. Det är förresten Maria som ritat MIKU-loggan.


Jag har placerat min blogg i Rönnängbloggkartan.se!

Bookmark and Share

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar