söndag 17 maj 2009

Entreprenörsjakten avgjord. Succé!Formidabel succé för Entreprenörsjakten i fredags!!!! Sådant driv, energi, vilja och laganda! MIKU var partner. Jag deltog som jury tillsammans med Katarina Brud från Venture Cup på spelmomentet Inbox på Västsvenska Industri- och Handelskammaren.

Tillsammans med spelkoordinatorn Olle Bjerkås, tre skådespelare och två assistenter upplevde vi med alla sinnen hur de tio lagen klarade av sin aktuella ledningsgruppsuppgift när de med ökande tempo blev avbrutna och stressen gjorde dem alltmer inkonsekventa.

När lagen genomfört sitt moment fick de en bonus från MIKU, varsin badge med Entreprenörsjaktens logga på som jag gjort i samarbete med min entreprenöriella dotter Linda på Smyckorama. (Lag 6, ert kuvert finns här). Gustaf fick en stooor (såklart) med öppnare/magnet.

Galakvällen på Brewhouse Innovation blev även den en succé med Hans Josefsson och Ulrika Sohtell som konferencierer. Intressanta gäster förgyllde upplevelsen som sopranen Carolina Sandgren som sjöng så att kroppen vibrerade och tårarna nästan smög sig fram, IKEAchefen Mikael Rasmusson, Superentreprenören Therese Albrechtson, Annika Sjöö- vinnaren av Let´s dance, vi valde Fröken Sverige, Panos Papadopoulos, Röhsskas museichef Ted Hesselbom, fina artistuppträdande, opera och Emilia samt fin mat (duktigt kök) och många skratt!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar