torsdag 9 juli 2009

Entreprenörer i sociala medierPassion och ett personligt engagemang behövs för att vara framgångsrik i sociala medier därför att detsamma krävs för att bygga relationer.
-
Tänk så många möjligheter vi har på internet! För oss som småföretagare speciellt tror jag, för vi bryr oss så mycket om våra kunder, vår verksamhet och vårt företag. Möjligheter att lära oss mer, dela med oss av vår egen kunskap, påverka och få nya vänner och samarbeten som hade varit svårt att hitta annars.
-
Genom att samarbeta med andra företagare kan vi nå ut till fler att vi finns och med vad vi gör i MIKU. Exempelvis med duktiga och trevliga Christian Rudolf och Peter Sandberg med sin innehållsrika och generösa blogg: Disruptive. De har gjort en sida med Svenska entreprenörsbloggar och där är vi med. Christian och Peters tema är: Do what you love and the money will follow. De lever som de lär: I bloggen finns mycket läsvärt och även filmade intervjuer där man kan se och lyssna till intressanta personer som berättar sin bild av något tema (hur många gånger som man vill).
-
Nu har Christian varit i Almedalen och minglat precis som jag och där passade han på att intervjua intressanta människor för att sedan bjuda in för att se resultaten till alla som vill uppleva "som att vara på plats". Ta del av intervjun med Sven Wenström i YouTubeklippet ovan, Sven som arbetar med sociala medier på Cohn & Wolf i Stockholm har god insikt och viktiga poänger för oss småföretagare. Hos Cohn & Wolf hittade jag denna bonus: tips för framgångsrikt deltagande under Almedalsveckan. Tipsen kan med lite modifiering användas när som helst!
-

Tillägg: Sven Wennerström skriver om detta med filmen på Cohn&Wolfs blogg samt nämner att MIKU-Maria kommenterar. (!) :-)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar