fredag 11 september 2009

Uppdrag: Moderator på EQuiz

Succépremiär för EQuiz i Skövde med över 55 intresserade kvinnor!

Igår var det hög energi på Gothia Science Park i Skövde för då spelades quiz på temat entreprenörskap och på bilden ser ni det vinnande laget i full action när de nätverkade fram svaren. Och vann!
Karolina Räntfors med sin uppfinning Tic berättade om sin framgångsrika medverkan i Draknästet, företagsutveklingen och sina drivkrafter. Och om månen!
-
Ja, igår gick startskottet för EQuiz!
-
EQuiz är en turné med nytt sätt att nätverka genom en quiztävling (frågesport på temat entreprenörskap och företagande) i Västra Götaland på fem orter: Skövde, Lysekil, Strömstad, Trollhättan och Borås. Finalkvällen är på Entreprenörsdagen den 4/11 i Göteborg.
-
Projektledare är Lina Lundgren som berättade om EQuiz i denna artikel. För att ett sådant här stort event ska bli riktigt bra så behövs många olika partners, läs mer om dem här.
-
Mitt stolta uppdrag är att vara moderator och hålla den röda tråden, intervjua gäster på scenen, hålla i quizen, ja också såklart bidra med god stämning under hela kvällen. Det är ett väldigt roligt uppdrag för det händer saker hela tiden (så goda förberedelser krävs så att man kan släppa loss på scenen). Ja, så är det när många människor är med. Och det är pirrigt och roligt! :-) Tryggt, driv och glimten i ögat! var en kommentar efteråt som kändes gott!
-
Jag är delaktig i EQuiz Advisory Board som bland annat arbetade fram underlag för quizfrågorna. MIKU är med som affärspartner vilket innebär att vi marknadsför EQuiz på exempelvis MIKUs hemsida och har vår fina logga på allt marknadsföringsmaterial. Varje deltagare får en välfylld goodiebag och i dem har vi bidragit med kul och glimrande innehåll, vad kommer jag att visa i ett separat blogginlägg.
-
Nybloggat på Ambassaden.
Nybloggat pressmeddelande på MyNewsdesk.
-
Bilderna ägs av Stiftelsen Entreprenörskap.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar