onsdag 4 november 2009

Idag är det Entreprenörsdagen!
Varje år sedan 15 år arrangerar Stiftelsen för entreprenörskap Entreprenörsdagen i Göteborg. Årets jubileum kommer att firas med pompa och ståt genom en galakväll där priset för Årets Entreprenör delas ut!
-
Starten går med lunch mitt på dagen. Därefter är hela eftermiddagen fylld av aktiviteter runt entreprenörskap, företagande och affärsidéer. Seminarier, idégenerering (med världsrekordförsök minsann!), speeddating med företagare och mycket annat på Svenska Mässan.
-
Under galakvällens middag kommer det nya konceptet för nätverkande med frågesport med temat entreprenörskap, en EQuiz , att köras med flera hundra gäster. Det blir spännande att se hur nätverkskonceptet tas mot. Jag kommer att delta i en EQuizpanel på scenen tillsammans med de nominerade till Årets Entreprenör: Bert Karlsson, Charlie Hansson och Niclas Zennström. Sofia Wistam är moderatorn som ska leda oss alla genom denna toppenkväll! :-)
-
MIKU är med som evenemangspartner och ser till alla gäster glimrar i mörkret, med MIKUreflexer i alla 600 goodiebagarna!
---->
Överst ser du hur vi såg ut på scenen när vi körde EQuiz på Entreprenörsdagens galakväll. :-) Jag, Bert, Charlie och Sofia. Kul!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar